banda pentru coama Geo Vent

Produs destinat pentru etansarea si ventilarea coamei. Banda permeabilă la vapori, sub forma a două benzi din aluminiu plisat îmbinate prin intermediul unui geotextil foarte rezistent, finisat cu benzi adezive de înaltă calitate. Este o banda din aluminiu vopsit, ce prezinta rezistentă la UV.

banda pentru coma Geo Vent Plus

Banda permeabilă la vapori, sub forma a două benzi din aluminiu plisat îmbinate prin intermediul unui geotextil foarte rezistent, finisat de jos cu benzi adezive de înaltă calitate.

banda pentru coam Super Vent

Banda permeabilă la vapori, sub forma a două benzi din aluminiu plisat îmbinate prin intermediul unui geotextil foarte rezistent, finisat de jos cu benzi adezive de înaltă calitate.

banda pentru coma Extra Vent

Produs destinat pentru etansarea si ventilarea coamei. Banda permeabilă la vapori, sub forma a două benzi din aluminiu plisat, îmbinate prin intermediul unui geotextil foarte rezistent, cu benzi adezive de înaltă calitate. 

banda pentru coama Term Vent

Produs destinat pentru ventilarea si protectia muchiilor de coama, caracterizat printr-un procedeu combinat de lipire si coasere suplimentara a partilor, finisat pe partea inferioară cu benzi adezive butilice de înaltă calitate.

banda de coama Micro Vent

Produs destinat pentru etansarea si ventilarea coamei. Permite indepartarea vaportilor de apa care patrund prin structura acoperisului. Este o banda din aluminiu vopsit, ce prezinta rezistentă la UV.

clema fixare tigla coama trasa

Se foloseşte la fixarea ţiglelor de coamă trasa în cazul montajului uscat. Clema se fixează cu ajutorul unui cui zincat 31 x 75 mm prin orificiul ţiglei de coamă în şipca de coamă, şi 2 cuie zincate 28 x 50 mm direct în şipca de coamă.

clema fixare tigla coama presata

Se foloseşte la fixarea ţiglelor de coamă presata în cazul montajului uscat. Clema se fixează cu ajutorul unui cui zincat 31 x 75 mm prin orificiul ţiglei de coamă în şipca de coamă, şi 2 cuie zincate 28 x 50 mm direct în şipca de coamă.

cui fixare sipca de coama

Se foloseşte pentru susţinerea şipcilor de coamă(orizontale, înclinate). Utilizarea acestor elemente permite montarea usoara si stabila a sipcilor de coama. Se fixează de căpriori iar şipca de coamă se fixează de el în două cuie. 

element reglabil fixare sipca coama

Realizat in intregime din otel galvanizat, este folosit ca element de fixare a coamei de asterială , Asigură montaj ușor și reglabil.

apac coama Universal

Confectionat din material PVC cu rezistanta la radiatiile UV, capacul de coama universal are rol de protectie impotriva patrunderii pasarilor sub invelitoare cat si de a asigura o ventilatie corespunzatoare.

Close Menu