Banda de coama Micro Vent 2

Micro Vent – banda coama pentru tigla ceramica si tigla din beton

Produs destinat pentru etansarea si ventilarea coamei. Permite indepartarea vaportilor de apa care patrund prin structura acoperisului. Este o banda din aluminiu vopsit, ce prezinta rezistentă la UV. Partile laterale sunt ondulate pentru a face posibilă o modelare uşoară şi de durată pe profilul tiglelor, iar marginile partii inferioare sunt prevazute cu doua benzi de butil care asigura etansarea. Perforatiile profilate, special taiate, asigura o ventilare eficienta, permitand transferul aerului și a umiditatii, dar în același timp impiedicand penetrarea apei de ploaie, a zăpezii și a insectelor. Rezistența sa ridicată la condițiile meteorologice și radiațiile ultraviolete confera o durată lungă de viață. Flexibilitatea foarte mare a benzii asigură o asamblare ușoară.

Compatibil cu modelele de tigla ceramica cu profil mediu si inalt: Creaton, Tondach, Siceram, Braas, Nelskamp, Roben, Koramic.

Culori: maro: 8017, maro inchis: 8019, castan: 8012, rosu caramiziu: 8004,  rosu oxid: 3011, antracit: 7021, negru: 2005, verde:6020

Lungime: 5 m

Lăţime: 300mm, 225mm

Close Menu