Banda etansare cos/perete/ ferestre acoperis 3D

Waka-flex 3D

Banda WAKA-FLEX 3D este un produs destinat pentru etansarea cosurilor de fum, a peretilor, calcanului si ferestrelor de mansarda. Este un produs universal, aderent la orice suprafata, confectionat dintr-un strat de aluminiu presat, ceea ce-i confera o flexibilitate mare, mulandu-se usor dupa forma ondulata a tiglelor sau a conturului peretilor, iar pe interior intreaga suprafata este acoperita cu un adeziv butilic de inalta calitate.

Profil metalic etansare banda cos/perete

Profil metalic etansare / inchidere / fixare banda cos / perete- produs destinat pentru fixarea benzilor de etansare. Este confectionat din aluminiu cu grosimea de 0.5mm, acoperit cu un strat de vopsea poliesterica.  Acoperirea lăcuită este protejată suplimentar cu folie de polipropilenă, care este îndepărtată în timpul instalării. 

Banda butilica

Banda butilica. Produsul este destinat pentru lipirea membranelor de acoperis, etansarea imbinarilor si a racordurilor in domeniul constructiilor, etansarea panourilor sandwich in constructii metalice. Asigura o foarte buna bariera de vapori, fiind compatibila cu multe suprafete, cum ar fi zidarie, lemn, materiale metalice, ipsos si majoritatea produselor din plastic. 

Banda expandabila

Banda expandabila impregnata, autoadeziva, din poliuretan, are proprietati ignifuge si este destinata pentru izolarea doliilor la acoperisuri, umplerea rosturilor in constructii, izolari intre rame si usi de ferestre. Produsul expandeaza si umple perfect spatiile inegale si sparturile. Spuma poliuretanică impregnată cu suspensie acrilică, care crește rezistența la procesul de îmbătrânire, se extinde de 4-5 ori în raport cu grosimea inițială. 

Banda protectie sipca

Banda protectie sipca


Banda pentru suport sipca, cu spuma polietilenica autoadeziva are rol de a preveni în mod eficient pătrunderea apei în sistemul de izolatie. Sunt proiectate pentru sigilarea membranelor de înțepături de capse sau cuie și pentru combaterea inegalităților. 

Burete etansare autoadeziv

Burete etansare autoadeziv PREMIUM

Se utilizeaza la inchiderea golurilor între dolie şi tigle. Confectionat din spuma poliuretanica,cu strat adeziv; nu permite patunderea apei şi zapezii sau a prafului sub tigle.

Banda etansare - Aluband

Burete etansare autoadeziv PREMIUM

Se utilizeaza la inchiderea golurilor între dolie şi tigle. Confectionat din spuma poliuretanica,cu strat adeziv; nu permite patunderea apei şi zapezii sau a prafului sub tigle.

Banda reparatii membrana acoperis

Banda reparatii pentru membrana acoperis. Bandă utilizata pentru lipirea si etanșarea fisurilor sau taieturilor membranelor si foliilor de acoperis . Prezinta o foarte mare aderenta si rezistenta la procesul de imbatranire si este potrivita pentru diferite tipuri de materiale de construcții, cum ar fi:  folie, membrana, lemn, metal, PVC etc.

Close Menu