PIEPTAN STREASINA

Pieptan streasina. Element de protecţie streaşină care împiedică pătrunderea păsărilor în spaţiul dintre prima şipcă suport şi ţiglele profilate.

Se montează în lungul liniei de streaşină, când în locul elementului de aerisire cu pieptene e folosită şipcă dublă care susţine primul rând de ţiglă.

PIEPTAN VENTILARE STREASINA

PIEPTAN VENTILARE STREASINA. Element ce asigura patrunderea aerului, cu scopul de a asigura ventilarea si de a preveni formarea de mucegai.Trebuie montat ca dublură a primei şipci de la streaşină. 

Banda protectie streasina

Banda protectie streasina . Element ce permite patrunderea aerului dar in acelasi timp impiedica patrunderea pasarilor si insectelor sub invelitoare. Se montează în lungul liniei de streaşină, cu scopul de a asigura ventilarea si de a preveni formarea de mucegai.  Confectionat din material plastic, fixarea se realizează cu ajutorul cuielor sau şuruburilor la o distanţă de 20 cm. 

Banda antipasari cu suport din inox

Banda antipasari cu suport din inox . Element de protectie impotriva pasarilor, cu 12 rânduri de țepi, ce impiedica depunerea de excremente si formarea cuiburilor. Impiedica, de asemenea, coroziunea suprafetelor metalice protejate. Confectionat din policarbonat rezistent UV la baza, iar tepii din otel inoxidabil.

Parafrunzar jgheab

Parafrunzar jgheab – PVC. Element care pastreaza jgheabul curat, asigurand permanent un debit normal. Confectionat din PVC foarte flexibil (elastic)

Parafrunzar universal

Parafrunzar universal. Element confectionat dintr-un plastic special (polietilena), utilizat pentru obturarea scurgerilor pluviale cu corpuri solide (frunze, hartii, etc.) ; Utilizabil pentru toata gama de guri de scurgere,adecvate pentru diametre cuprinse între Ø 75 mm şi Ø 125 mm.

Spray retus

Spray retus  – metal. Vopsea acrilica cu uscare rapida folosita pentru renovarea colilor de tabla tip tigla, jgheaburilor, burlanelor si a oricaror structuri metalice acoperite cu lacuri din poliuretan, polistieri cu straturi de plastisol, pvc, prin metoda coil-coating. 

Close Menu