Grilaj parazapada. Element confectionat din otel galvanizat la cald. Se utilizează pentru a împiedica alunecările masive de zăpadă, protejand astfel sistemul de jgheaburi. 

conector grilaj parazapada

Conector grilaj parazapada. Folosit pentru a conecta două garduri în secțiuni mai lungi.

suport grilaj parazapada - tigla metalica

Suport grilaj parazapada – tigla metalica. Folosit pentru montarea grilajelor de parazapada pe modulele de tabla tip tigla.

suport grilaj parazapada - invelitori plate

Suport grilaj parazapada – invelitori plate. Folosit pentru montarea grilajelor de parazapada pe invelitori plate, tip sindrila Tegola, tabla cutata.

suport grilaj parazapada - tigla ceramica

Suport grilaj parazapada – tigla ceramica. Folosit pentru montarea grilajelor de parazapada pe invelitori din tigla ceramica, tigla solzi, tigla tip olan. 

suport grilaj parazapada - tigla solzi

Suport grilaj parazapada – tigla tip solzi. Folosit pentru montarea grilajelor de parazapada pe invelitori din tigla ceramica, tigla solzi, tigla tip olan. 

suport grilaj parazapada - tabla faluita

Suport grilaj parazapada – tabla faluita. Folosit pentru montarea grilajelor de parazapada pe invelitori din tabla faltuita sau tabla click.

Cilindru parazapada. Element confectionat din otel galvanizat la cald. Se utilizează pentru a împiedica alunecările masive de zăpadă, protejand astfel sistemul de jgheaburi.

conector cilindru

Conector cilindru .Se utilizează pentru conectarea țevilor în secțiuni mai lungi si stabile. Rezistent la condițiile meteorologice.

Capac cilindru. Împiedică pătrunderea umezelii și murdăriei în interiorul țevii și are o funcție estetică. Rezistent la condițiile meteorologice.

element blocare cilindru

Element blocare cilindru . Acesta blochează țeava sa alunece din suporti.

suport cilindru parazapada - tigla metalica

Suport cilindru parazapada – tigla metalica. Folosit pentru montarea grilajelor de parazapada pe modulele de tabla tip tigla.

suport cilindru parazapada - invelitori plate

Suport cilindru parazapada – invelitori plate. Folosit pentru montarea grilajelor de parazapada pe invelitori plate, tip sindrila Tegola, tabla cutata.

suport cilindru parazapada - tigla ceramica / solzi

Suport cilindru parazapada – tigla ceramica / solzi. Folosit pentru montarea grilajelor de parazapada pe invelitori din tigla ceramica, tigla solzi, tigla tip olan. 

suport cilindru parazapada 2C - tabla faluita

Suport cilindru parazapada 2C – tabla faluita. Folosit pentru montarea grilajelor de parazapada pe invelitori din tabla faltuita sau tabla click.

suport cilindru parazapada 3C - tabla faluita

Suport cilindru parazapada 3C – tabla faluita. Folosit pentru montarea cilindrilor de parazapada pe invelitori din tabla faltuita sau tabla click.

Close Menu