Treapta acces acoperis - tigla ceramica/beton

Treapta acces acoperis – tigla ceramica/beton. Element confectionat din otel vopsit, care prezinta niste perforatii anti-alunecare. Se recomanda utilizarea lor in jurul cosurilor de fum. Treapta se poate ajusta orizontal cu ajutorul şuruburilor. Podestul metalic trebuie fixat în şuruburi de suport!

Treapta acces acoperis - tigla metalica

Treapta acces acoperis zincata – tigla metalica. Element confectionat din otel galvanizat care prezinta niste perforatii anti-alunecare.  Respecta cerintele Standardelor EN 516 si are o foarte buna protectie anticoroziva. Se recomanda utilizarea lor in jurul cosurilor de fum. Treapta se poate ajusta orizontal cu ajutorul şuruburilor. Podestul metalic trebuie fixat în şuruburi de suport!

Treapta acces acoperis - tabla faltuita / click

Treapta acces acoperis – tabla faltuita / click. Element confectionat din otel vopsit, care prezinta niste perforatii anti-alunecare. Se recomanda utilizarea lor in jurul cosurilor de fum. Treapta se poate ajusta orizontal cu ajutorul şuruburilor. Podestul metalic trebuie fixat în şuruburi de suport!

Treapta acces acoperis - sindrila

Treapta acces acoperis – sindrila. Element confectionat din otel galvanizat, care prezinta niste perforatii anti-alunecare. Se recomanda utilizarea lor in jurul cosurilor de fum. Treapta se poate ajusta orizontal cu ajutorul şuruburilor. Podestul metalic trebuie fixat în şuruburi de suport!

Close Menu